[COMUNICADO]:ABSOLUCIÓ INTERNACIONALISTES EMPRESONADES!- BAF Castelló

ABSOLUCIÓ INTERNACIONALISTES EMPRESONADES!

La solidaritat és la tendresa dels pobles. (Che Guevara)

El passat dia 27 de gener, 9 militants comunistes de les localitats de Madrid’5’ València’3’, Bilbo’1’, va ser detinguts sota falsa acusació de col•laboració amb el PKK-KCK, organització Kurda que treballa per la independència del Kurdistan com a nació oprimida, i pel socialisme. El PKK, és considerat organització terrorista per EEUU, UE i Turquia(1).

Per aquesta relació, han sigut imputats els detinguts per pertinença d’organització criminal i col•laboració amb una organització terrorista, pel jutge Velasco, on recentment ja va intentar il•legalitzar l’organització independentista galega ‘Causa Galiza’(2).

A banda, 3 solidaris entre els detinguts han sigut empresonats, el Secretari General del PML(RC) (partit que ha sigut il•legalitzat ‘de facto’ durant un any) amb presó provisional sense finança; el cap de seguretat del partit, amb finança de 6.000 €; i l’únic detingut d’origen Kurd on tenia relació directa amb el PKK amb una finança de 10.000 €(3).

Tota aquesta trama i clar muntatge policial, prové de 2 voluntaris que recolzen la causa kurda, mostrant la seva solidaritat amb els pobles oprimits com a principi de l’internacionalisme proletari, i donant suport a la revolució que s’està desenvolupant en Rojava. Ells van anar a lluitar al Kurdistan contra el Daesh, com ja van fer els brigadistes internacionals en la guerra civil espanyola del 36. Aquests, en col•laboració directa amb els YPG, van estar mes i mig d’entrenament i 7 mesos lluitant en contra del Daesh en zones del Kurdistan Siri (Rojava) i també parts del Kurdistan Iraquià. Aquests fets els relacionen amb les detencions, ja que pertanyen a l’estructura on l’estat burgès els volen liquidar per comunistes.(4)

A través de l’aparell repressió de l’estat feixista, el Ministeri de l’Interior, i el magistrat Eloy Velasco, els acusen de col•laborar amb el PKK quan aquests fets són totalment falsos(5). Els brigadistes no estaven integrats en el PKK, sinó en el MLKP (Partit Marxista Leninista del Kurdistan del Nord (Turquia)), que són diferents partits i el segon no està inclòs en la histèrica llista nord-americana d’organitzacions terroristes ni de l’UE. A banda, les YPG no són un part del PKK en Rojava, dir alguna cosa així solament obeeix a la manipulació més basta dels turcs que intenten tornar als kurds alguna cosa com si tot fos PKK. Tot això interessa incriminar a aquests brigadistes per frenar l’efecte anomenada riuada de voluntaris per combatre al Daesh i evitar la venda barata del petroli Daesh-EU-(OTAN)-EEUU-Turquia i més països d’orient mitjà en contra del govern Siri.(6)(7)(8)

També cal recalcar, que mitjans de manipulació com La Razón, EuropaPress, El País i molts més, estan promovent una campanya de total criminització en difamacions cap aquests detinguts en l’àmbit personal, i insistint en el fet que estan totalment relacionats amb el PKK i objectant que existeixen proves que ho poden confirmar.

Aquests successos ja han ocorregut en més conflictes en l’àmbit mundial, com per exemple en Novoróssiya, on voluntaris que van col•laborar i van tornar a les seves cases, van ser detinguts de la mateixa forma.(9)

L’estat espanyol, igual que altres països europeus, en l’excusa del perill que pot tindre la població per atacs “islamistes”, aprofita l’aparell estatal feixista i capitalista per criminalitzar a la classe obrera que lluita per la seva emancipació, i ja inclòs aquelles masses on lluiten per objectius parcials que no posen en perill el sistema capitalista ni molt menys. Entre ells, ja sumen centenars de presos polítics arreu de l’estat espanyol, com poden ser militants del PCE(r), GRAPO, ETA, grups anarquistes, preses politiques catalanes com Marina i Lola (aquestes empresonades en França), presos de l’esquerre abertzale, de Galiza i també mes en l’àmbit individual com Alfon, Nahuel, Molero, etc.

No és cap novetat, ja coneixem com funciona l’aparell repressiu del capitalisme, ho vivim cada dia, a totes les capes socials obreres. Represaliats per defendre els seus principis, els seus ideals; per ajudar a aquella gent que està en perill en zona de conflictes, on poden morir i moren cada dia centenars de persones innocentment per interessos imperialistes. Cal defensar també els nostres interessos i els interessos de tots, combatre l’individualisme i unir forces per lluitar per un interès en comú com a classe obrera, i més tenint un enemic en comú, el capitalisme i totes les seves variants, com també el feixisme.

Per això, una vegada mes, i les que fasen falta, l’internacionalisme proletari no és un delicte, lluitar pels interessos de tots ha de ser una obligació. La mateixa situació que està passant al Kurdistan ja va ocórrer en l’estat espanyol pel colp d’estat feixista a l’any 1936 liderat pel dictador Francisco Franco, on desgraciadament va morir al llit; emportant-se centenars de milers de vides injustament per les seves idees, empresonant i reprimint durant dècades al nostre poble.

Des de La Plana cridem ben fort, i sobretot col•laborem em les lluites possibles per establir i aconseguir un objectiu comú:

LLUITAR CONTRA EL DAESH NO ÉS UN DELICTE!

LLIBERTAT COMUNISTES DETINGUTS PER DONAR SUPORT A LA CAUSA KURDA!

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!

BAF CASTELLÓ

1.- http://internacional.elpais.com/…/ac…/1437986632_361510.html

2.- http://www.sermosgaliza.gal/…/aud…/20160129123008044433.html#

3.- http://www.europapress.es/…/noticia-nueve-detenidos-espana-…

4.- http://www.eldiario.es/…/comunistas-espanoles-milicias-comb…

5.- http://www.eldiario.es/…/Detenido-regreso-combatir-ISIS-Kur…

6.- http://www.bbc.com/…/150727_video_turquia_estado_islamico_p…

7.- http://mundo.sputniknews.com/…/EEUU-financia-terrorismo.html

8.- http://internacional.elpais.com/…/ac…/1437986632_361510.html

9.- http://www.abc.es/…/abci-detenidos-combatientes-ucrania-201…

12688289_455774934631500_262637594624619051_n.png
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s